Eens verloofd, dan kan de trouwplanning beginnen.  Je kan het natuurlijk allemaal zelf doen, en dat is ook vaak een fijne bezigheid.  Maar dit zal zeker niet zonder hindernissen verlopen: verschillende cateraars aanspreken, locaties aflopen, budgettering, alle details aflopen om te zorgen dat alles juist is, lijstjes, lijstjes en nog meer lijstjes.  Een weddingplanner kan je hierbij helpen en ervoor zorgen dat je zonder stress kan aftellen.

Een Weddingplanner is een must!

We geven jullie graag enkele redenen waarom een weddingplanner inhuren zeker zijn/haar geld waard zal zijn:

1.Weddingplanners zorgen dat je budgettering niet uit zijn voegen loopt én ondersteunt je bij het tekenen van contracten met trouwleveranciers.

De meeste weddingplanners houden samen met jullie een budgetteringsplan bij.  Magazines en Pinterest kunnen je zonder je het zelf goed en wel beseft, je keuzes bepalen en je meer doen uitgeven. Een weddingplanner bekijkt met jullie alle aspecten.  Zelfs kleine beslissingen kunnen oplopen tot grote besparingen wanneer je een goede weddingplanner hebt.

2.  Weddingplanners vechten voor jullie visie en houden alles in de gaten.

Naast koppels helpen in de juiste beslissingen te maken binnen hun vooropgesteld budget, is een van de meest belangrijke voordelen van een weddingplanner, iemand te hebben die voor jullie trouwvisie vecht van het begin tot het einde.  Waar de meeste trouwleverancieren meer dan 1 bruidspaar over de vloer krijgen per weekend, zal je weddingplanner enkel gefocust zijn op jullie speciale dag. Hij zal ervoor zorgen dat alles verloopt naar jullie unieke trouwplan.

3. Weddingplanners coördineren de hele dag ( en niet enkel 1 aspect)

Een locatieverantwoordelijke zorgt meestal voor specifieke taken, zoals de verzorging van het eten of de zaal zelf.  Zij zijn niet altijd gefocust om jou te helpen met die details die jouw bruiloft zo uniek maakt.  En het zijn net die details waarover jullie je ook geen zorgen zouden moeten maken op jullie trouwdag.  Een weddingplanner neemt die zorgen op zich en zorgt dat je feest tot in de details af is.

4. Weddingplanners weten alles!

Niet alles alles, maar wel zijn ze steeds als eerste op de hoogte van wat kan mislopen. Een groot voordeel aan weddingplanners is dat als er iets moest mislopen op je bruiloft, dat de bruid en de bruidegom het als laatste weten.  Weddingplanners zijn stressbestendig en tackelen elk probleem dat onverwacht op de weg ligt. Van pleisters voor het bruidsmeisje dat haar nieuwe schoenen niet had ingelopen tot het verplaatsen van je buitenreceptie naar de foyer bij een stortbui.  De weddingplanner takes care of it all!

Pakketten en voorstellen

Sommige bruidjes zijn heel creatief, of misschien is hun beste vriendin een designer.  Sommige hebben een visie of zijn een decoratietalent.  En sommige hebben een verloofde die een krak is in organisatie en planning. Maar er zijn ook bruidjes die dit moeilijk vinden, die nog niet goed weten wat ze willen op hun trouwdag, of niet weten waar te beginnen bij het organiseren.  Elk koppel is verschillend. Zelfs als een volledige dag niet praktisch is of niet haalbaar voor ieders budget.  Als je enkel een weddingplanner wil inschakelen vanaf de receptie, of enkel voor de ceremonie dan is dit ook een mogelijkheid.  De meeste planners bieden verschillende pakketten aan of maken je een voorstel op maat.

Op de Bruidsbeurs kan je informatie bekomen bij enkele weddingplanners uit Noord-Limburg:

–          Wauw Events

–          La Vie en Rose

–          W&E – Carpe Diem Wedding & Events

Win je weddingplanner!

Je kan trouwens ook je eigen weddingplanner winnen! Kom zeker langs op de Bruidsbeurs en maak kans om deze prachtige prijs te winnen die je zeker tal van zorgen zal besparen terwijl jij aftelt naar je grote dag!

Voor meer informatie over de wedstrijd en de voorwaarden: klik hier.

Delen